Akomodim 1 natë

Dhomë perfekte familjare me aneks të përfshirë, e përshtatme deri në 4 person...
4
1 krevat dopio/2 krevatë marinarë
Dhomë ku nuk lejohet duhani, e pajisur me ajër të kondicionuar, televizor, Wi...
3
3 krevatë tek
Dhomë ku nuk lejohet duhani, e pajisur me ajër të kondicionuar, Wifi, cajnik,...
2
1 krevat dopio/ 2 krevatë tek
2 dhoma të lidhura me kapacitet deri në 7 persona. Shtrat foshnje falas. Ba...
7
1 krevat dopio/2 krevatë marinarë + 1 divan
Dhomë perfekte për prindër dhe femijë, e përshtatur për 4 persona. Dhomë ku...
4
1 krevat dopio/ 2 krevate marinarë