Çfarë ju ofrojmë?

APARTAMENTE & STUDIO

Dhoma hoteli apo dhe apartamente, në Hotel Restorant Prishtina do të gjeni atë cfarë kërkoni.

RESTORANT

Kuzhinë tradicionale shqiptare dhe kontinentale. Ejani provoni restorantin tonë dhe shumëllojshmëritë e ushqimeve!

70M LARG PLAZHIT

Shijoni karakteristikat e hotelit tonë shoqëruar me afërsinë e tij nga plazhi i Sarandës, më pak se 70m larg.

Studio & apartamente

Dhomë perfekte familjare me aneks të përfshirë, e përshtatme deri në 4 person...
4
1 krevat dopio/2 krevatë marinarë
Dhomë perfekte familjare me aneks të përfshirë, e përshtatme deri në 4 person...
4
1 krevat dopio/2 krevatë marinarë

Përshtypjet e klientëve

fokus të vëndeve që të duhen.

Qëndra e qytetit
2 MINUTA LARG
Plazhi
1 MINUTË LARG
Muzeumi
12 MINUTA LARG