Studio pa kuzhinë

1 dyshek king + krevat shtesë sipas kërkesës
  • Celës dere
  • Dush
  • Kondicioner
  • Pastrim
  • Tharëse flokësh
  • TV
  • WiFi Falas

Dhomë e përshtatshme për 2 veta. Mund të shtohet një krevat shtesë për të akomoduar 3.

Detajet e dhomës

  • Mysafirët: 3
  • Madhësia e krevateve: 1 dyshek king + krevat shtesë sipas kërkesës
  • Tipi i dhomës
/ Nata

Dhoma & apartamente të tjera

Dhomë e përshtatshme për çift. Mund të akomodohen deri në 4 persona.
4
Dhomë e përshtatshme për çift. Mund të akomodohen deri në 4 persona.
4
1 dyshek king
Dhomë e madhe e përshtatshme për 4 persona. Recepsion dhe mëngjes të përfshirë.
3
Dhomë e përshtatshme për çift. Mund të akomodohen deri në 4 persona.
4
1 dyshek king
Dhomë e përshtatshme për çift. Mund të akomodohen deri në 4 persona.
4
Dhomë e madhe e përshtatshme për 4 persona. Recepsion dhe mëngjes të përfshirë.
1 dyshek king + krevat shtesë sipas kërkesës