Studio pa kuzhinë

3
1 dyshek king + krevat shtesë sipas kërkesës
  • Celës dere
  • Dush
  • Kondicioner
  • Pastrim
  • Tharëse flokësh
  • TV
  • WiFi Falas

Dhomë e përshtatshme për 2 veta. Mund të shtohet një krevat shtesë për të akomoduar 3.

Detajet e dhomës

  • Mysafirët: 3
  • Madhësia e krevateve: 1 dyshek king + krevat shtesë sipas kërkesës
  • Tipi i dhomës
/ Nata

Dhoma & apartamente të tjera

Apartament (jo studio) me 2 dhoma dhe një kuzhinë. E përshtatshme për familja...
7
1 dyshek king + 2 teke + kolltuk
Apartament 1+1 me kuzhinë e përshtatshme për familjarë dhe çift. Mund të akom...
1 king + 2 kolltuk
Apartament (jo studio) me 2 dhoma dhe një kuzhinë. E përshtatshme për familja...
7
1 dyshek king + 2 teke + kolltuk
Apartament (jo studio) me 2 dhoma dhe një kuzhinë. E përshtatshme për familja...
7
1 dyshek king + 2 teke + kolltuk
Apartament 1+1 me kuzhinë e përshtatshme për familjarë dhe çift. Mund të akom...
4
1 king + 2 kolltuk
Apartament (jo studio) me 2 dhoma dhe një kuzhinë. E përshtatshme për familja...
7