Studio me kuzhinë

1 dyshek king
  • Celës dere
  • Dush
  • Kondicioner
  • Pastrim
  • Tharëse flokësh
  • TV
  • WiFi Falas

Dhomë e përshtatshme për çift. Mund të akomodohen deri në 4 persona.

Detajet e dhomës

  • Mysafirët: 4
  • Madhësia e krevateve: 1 dyshek king
  • Tipi i dhomës
50.00€ / Nata

Dhoma & apartamente të tjera

Dhomë e përshtatshme për çift. Mund të akomodohen deri në 4 persona.
4
Dhomë e përshtatshme për çift. Mund të akomodohen deri në 4 persona.
4
1 dyshek king
Dhomë e madhe e përshtatshme për 4 persona. Recepsion dhe mëngjes të përfshirë.
3
1 dyshek king + krevat shtesë sipas kërkesës
Dhomë e përshtatshme për çift. Mund të akomodohen deri në 4 persona.
1 dyshek king
Dhomë e përshtatshme për çift. Mund të akomodohen deri në 4 persona.
1 dyshek king
Dhomë e madhe e përshtatshme për 4 persona. Recepsion dhe mëngjes të përfshirë.
3
1 dyshek king + krevat shtesë sipas kërkesës