Apartament 2+1

1 dyshek king + 2 teke + kolltuk
 • Ballkon
 • Celës dere
 • Dollap
 • Dush
 • Frigorifer
 • Kondicioner
 • Kuzhinë
 • Pastrim
 • Tharëse flokësh
 • TV
 • WiFi Falas

Apartament (jo studio hoteli) me 2 dhoma dhe një kuzhinë në të cilën mund të gatuhet. E përshtatshme për familjarë.

Detajet e dhomës

 • Mysafirët: 7
 • Madhësia e krevateve: 1 dyshek king + 2 teke + kolltuk
 • Tipi i dhomës
90.00€ / Nata

Dhoma & apartamente të tjera

Apartament (jo studio) me 2 dhoma dhe një kuzhinë. E përshtatshme për familja...
1 dyshek king + 2 teke + kolltuk
Apartament 1+1 me kuzhinë e përshtatshme për familjarë dhe çift. Mund të akom...
1 king + 2 kolltuk
Apartament (jo studio) me 2 dhoma dhe një kuzhinë. E përshtatshme për familja...
7
Apartament (jo studio) me 2 dhoma dhe një kuzhinë. E përshtatshme për familja...
7
1 dyshek king + 2 teke + kolltuk
Apartament 1+1 me kuzhinë e përshtatshme për familjarë dhe çift. Mund të akom...
4
Apartament (jo studio) me 2 dhoma dhe një kuzhinë. E përshtatshme për familja...
7
1 dyshek king + 2 teke + kolltuk