Apartament 1+1

Apartament 1+1

4
 • Ballkon
 • Dollap
 • Dush
 • Frigorifer
 • Kondicioner
 • Kuzhinë
 • Pastrim
 • Tharëse flokësh

Detajet e dhomës

 • Mysafirët: 4
 • Madhësia e krevateve: 1 king + 2 kolltuk
 • Tipi i dhomës
60.00€ / Nata

Dhoma & apartamente të tjera

Apartament (jo studio) me 2 dhoma dhe një kuzhinë. E përshtatshme për familja...
7
1 dyshek king + 2 teke + kolltuk
Apartament 1+1 me kuzhinë e përshtatshme për familjarë dhe çift. Mund të akom...
1 king + 2 kolltuk
Apartament (jo studio) me 2 dhoma dhe një kuzhinë. E përshtatshme për familja...
7
Apartament (jo studio) me 2 dhoma dhe një kuzhinë. E përshtatshme për familja...
7
1 dyshek king + 2 teke + kolltuk
Apartament 1+1 me kuzhinë e përshtatshme për familjarë dhe çift. Mund të akom...
1 king + 2 kolltuk
Apartament (jo studio) me 2 dhoma dhe një kuzhinë. E përshtatshme për familja...
7
1 dyshek king + 2 teke + kolltuk