Akomodim 1 natë

Dhomë e madhe e përshtatshme për 4 persona. Recepsion dhe mëngjes të përfshirë.
3
1 dyshek king + krevat shtesë sipas kërkesës
Dhomë e përshtatshme për çift. Mund të akomodohen deri në 4 persona.
1 dyshek king
Apartament (jo studio) me 2 dhoma dhe një kuzhinë. E përshtatshme për familja...
7
Apartament 1+1 me kuzhinë e përshtatshme për familjarë dhe çift. Mund të akom...
4
1 king + 2 kolltuk
Apartament (jo studio) me 2 dhoma dhe një kuzhinë. E përshtatshme për familja...
1 dyshek king + 2 teke + kolltuk
Dhomë e përshtatshme për çift. Mund të akomodohen deri në 4 persona.
1 dyshek king