Akomodim 1 natë

Apartament 1+1 me kuzhinë e përshtatshme për familjarë dhe çift. Mund të akom...
4
1 king + 2 kolltuk
Apartament (jo studio) me 2 dhoma dhe një kuzhinë. E përshtatshme për familja...
1 dyshek king + 2 teke + kolltuk
Apartament (jo studio) me 2 dhoma dhe një kuzhinë. E përshtatshme për familja...
7
1 dyshek king + 2 teke + kolltuk