Akomodim 1 natë

Dhomë e madhe e përshtatshme për 4 persona. Recepsion dhe mëngjes të përfshirë.
3
1 dyshek king + krevat shtesë sipas kërkesës
Dhomë e përshtatshme për çift. Mund të akomodohen deri në 4 persona.
4
1 dyshek king
Dhomë e përshtatshme për çift. Mund të akomodohen deri në 4 persona.
4
1 dyshek king