Akomodim 1 natë

Apartament (jo studio) me 2 dhoma dhe një kuzhinë. E përshtatshme për familja...
7
Apartament (jo studio) me 2 dhoma dhe një kuzhinë. E përshtatshme për familja...
7
1 dyshek king + 2 teke + kolltuk